sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Ikkunoiden tilkitsemistä


Yksi viikonloppu meni kuistin ikkunoiden tilkitsemisessä. Laitoimme niihin pellavat jo silloin kun ne asennettiin, tintit kuitenkin nyppivät niitä ulkopuolelta kun emme laittaneet ikkunoihin kehyspuita. Pohdimme mallia, mutta nyt tulimme siihen tulokseen, että laitetaan suojat talveksi (tai muutamaksi) ja tehdään lopulliset kun siihen on aikaa ja malli selvillä. 




 Nyt vetelin loppuihin paneeleihin rautavitrilliä, jotta kuisti harmaantuisi tasaisesti. Yläosasta näkyy millainen kuisti oli, alaosa on käsitelty jo aiemmin kesällä ja siksi harmaantuneempi. Talon väriäkään, saati maalityyppiä ei ole vielä päätetty. Laitoin ikkunoiden ympäriltä joka kolon aivan täyteen pellavarivettä ja mies leikkeli tuollaisista jostain purkutyömaalta tulleista pohjamaalatuista laudoista ikkunoihin kehykset.



Kavensimme lautoja jo hiukan, mutta ovat vieläkin liian leveät. Saa olla nyt, lopullinen malli tulee olemaan aivan täydellinen, nyt mentiin vaan käytännöllisyys edellä, talvella pitää olla lämpöistä. Ovelle pitää vielä tehdä sama juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti