lauantai 30. toukokuuta 2015

Vihdoin ja viimein




Oi kuinka ilahduin kun ajoin pihalle, tulppaanit olivat auenneet. Ihanat, ihanat kerrotut vaaleanpunaiset tulppaanit, niin kauniit. Toivat kaikessa kauneudessaan lohtua viime päiviin, jotka eivät ole olleet niin kovin kauniit. Toivottavasti säilyvät ja jaksavat kukkia myös ensi vuonna.




Joukossa myös muutama viime vuonna istutettu narsissi, jotka ovat varmasti runsaammat tulevina vuosina, kun juurtuvat ja leviävät kunnolla.


Ja se varsinainen terapia. Kukkaterapia. Viikolla sattui kurjia ja terapialle oli, ja on tulevaisuudessa runsaasti tarvetta.  Meillä on puolikas huone täynnä kukkaterapiaa. Hetken tilauksen jälkeen pelkäsin huoneesta tulevan turhan psykedeelinen, mutta ei, se ei ole liian psykedeelinen, se on ihana!!! Aivan ihana! Keitin kahden litran vehnäjauholiisterin je se riitti kolmeen rullaan tapettia eli karkeasti puoleen huoneesta. Huomenna loput. Mä olen rakastunut tähän tapettiin (ja seuraavalla tapetointikerralla siihen, jota silloin seinään pistetään...)



Näin pitkälle päästiin. Keskimäärin puolet huoneesta. Huomenna loput ja toivottavasti myös edes osa listoista. Ihanaa, upeaa, mahtavaa ja mitä vielä, vihdoin ja viimein jotain oikeasti valmista ja lopullista!!! Kyllä me kesällä vielä muutetaan!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti