tiistai 26. toukokuuta 2015

Nimipäiväsukat


Aloitetaas tänne blogiin tätä muunkin elämän höpinää, kun vanhaa ei tuu enää oikein avattuakaan. Keskimmäisellä oli eilen nimpparit, neuloin hänelle lahjaksi ylipolven villasukat öiksi, kasvukivut kiusaavat välillä kovin, josko lämpö auttaisi. Malli omasta päästä, langat novitan woolia, mitä sattui lankalaatikosta löytymään. Tyttö oli ihan haltioissaan ja tuhisee tälläkin hetkellä sukat jalassaan.


Kuvailin talolla sinne putkahdelleita kukkia, etupihan ryteikössä oli hurjasti tällaista narsissia. Se oli ryteikkö kaikkine vadelmine ja muine rikkoineen. Revin vadelmat ja pihlajat pois ja nyt siinä kasvaa, ihan hurjan iso kasa pikkutalviota, saskatoonia joitain pensaita ja narsissit. Pitää kuvata uudestaan nyt siistinä, se on se kohta johon rakastuin kun pihaan ensi kerran tulin, mikä rauha ja luonnon oma taide, vaikkakin istutetuilla kasveilla.



Löytyi puhelimesta autonkin kuva, oli puleerauksessa ja joutuu tämän(kin) kesän hoitamaan kesäauton virkaa, kun varsinainen kesäauto on hiukan surullisemman näköinen. Auto on ihan ympärivuotisessa käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti