maanantai 4. toukokuuta 2015

Pikku puppe


Talolla asusteli pikkuinen pupun poikanen. En tiedä miten rusakon ja metsäjäniksen poikasen erottaa toisistaan, talolla majailee molempia. Se oli vasta kämmmenen kokoinen ja niin syötävän suloinen. Koko päivän se hengaili siinä ikkunaremointin alapuolella, mutta aamulla emo oli sen vienyt pois. Onneksi, ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa jos pikkuista pelottaa. Saatiin viikonloppuna huone hyvään vaiheeseen, vaikkei ihan tavoitteeseen päästykään minun sairastuttua. Ikkunan karmi odottaa siellä nyt maalariaan, sen jälkeen tai samalla kertaa maalataan muuri ja sen jälkeen tapetti... Niin lähellä mutta silti niin kaukana. Äitienpäiväviikko, kiirettä pitää, jos ensi viikolla ehtisi...




2 kommenttia:

  1. Varmaan rusakonpoikanen. Rusakko tekee yhden poikasen ja jättää sen tuolla lailla "piiloon". Monesti ihmiset sitten luulee että ovat törmänneet emonsa hylkäämään poikaseen vaikka niin ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta. Sen tiesinkin ettei se ole hylätty vaan emon kuuluu jättää ae noin. Lapsillekin oli tämän avulla helppo opettaa ettei saa koskea vaikka onkin kovin suloinen.

      Poista