lauantai 14. toukokuuta 2016

Päivitystä


Täällä loppui helle ja tuli vesisateet. Kissikin meinasi upota kokonaan pihamaahan. Kukkapenkeille ja pensaille tekee kyllä hyvää kun sataa, alkoi meillä ainakin olla piha niin kuiva että olisin jo kastellut jos olisin pystynyt. 


Testailin alustapettia kun taas tapetoimista aloittelin ja järkytyin syvästi että meille on eksynyt jostain vajaa rulla tällaista muovipaperia. Yläkuvassa näkee miten ihan vesipisara jää siihen päälle, ei passaa meille. Onneksi muovintunnistussormi hälytti ennen kuin vetelin tota mihinkään. Heti rullan käteen otettaessa pohdin että mitä tämä on ja mistä tuli, kokeilin vesipisaralla ja poistoon meni. Aika turha ostaa kalliilla paperitapetit ja vetää ne seiniin muovialuspaperin päälle. Pysytään tutuissa valmistajissa ja materiaaleissa vaan. Pinkopahvithan me on noihin muihin huoneisiin laitettu, pitää taas hakea rulla kun makuuhuonetta aletaan laittamaan. Sulo kissikin alkaa olla ison miehen kokoinen, hoikka on vielä mutta aiempien kollikissojen perusteella tuskin kauaa.



Tämä aarre löytyi talon alta. Kaiverrus on puusaavin pohjassa, harmi että saavista on osa mennyt pilalle huonosta säilytyspaikasta johtuen, mutta isäntä meinasi sen entisöidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti