maanantai 3. marraskuuta 2014

Lastenkamari


Lastenkamari, lapsia talossa ei ilmeisesti ollut ollut, tämä huone toimi ihan kamarina, mutta koska meillä on lapsia ja huoneen sijainti tuvan vieressä on varmasti paikka jossa lapset paljon viettävät aikaa sai se nimen lastenkamari. Lastenkamari sijaitsee tuvan ja salin välissä tien puolella. Siitä on ovi myös vieraskamariin. Siellä oli seinällä yläkuvassa oleva tapetti. Alapuolella oleva tapetinpala löytyi muurista tuon toisen alta. En tiedä voiko sitä säilyttää, kaunista se on.



Tuvasta saliin päin. Lattiassa sama muovimatto kuin vieraskamarissa. Kuvassa myös talolla olleita huonekaluja, kirjahyllyn vaihdoin kahteen kahvipakettiin, koska meillä ei ole sille käyttöä. Sohvapöytä samaa sarjaa, valitettavasti vaan kukkien kastelulla pilattu pinta, katsotaan, mitä sille tehdään. Ihana lamppu, johdotetaan uudestaan ja otetaan käyttöön.

Katossa vasemmalla, salin päädyssä näkyy vanha vesivaurio ilmeisesti kattolyhdyn vuodon seurauksena. Tapetissakin näkyy vuotojälkiä. Kaikki on nyt kuivaa ja lyhty korjattu, mutta vauriot jätetty. Kattopanelit ovat pieneltä osalta tosi vaurioituneet ja hauraat, mutta koska emme halua vaihtaa kattoa, ne saavat olla, kaivan yläpuolelta sen verran eristettä pois, että saan tukittua paneliin tulleet reiät ja estettyä eristeiden valumisen alas huoneeseen.


Sohvakalusto samaa sarjaa, tässä toinen nojatuoleista. Oikealla ovi vieraskamariin.


Salista tupaan päin. Vasemmalla ovi vieraskamariin. Pikkuruinen porinmatti lämmönlähteenä.



Tässä huoneessa on alkuperäiset listoitukset ja niistä otetaan luultavasti mallia myös vieraskamariin ja saliin. Tuo pala listojen yhtymäkohdassa on mielestäni tosi kaunis yksityiskohta.


Tässä huoneessa oli muovimaton alla kovalevyt ja sen alla harmaa lautalattia. Samalla lailla kun vieraskamarissa avattiin yksi lauta ja todettiin täydeksi, sanomalehdet ja kiinni. Huone on jo levytetty ulkoseinältään toiseen kertaan ja odottaa pintoja ja sähköjä.

Toi kipinäpelti porinmatin edessä on tosi jännä. Itsekin luulin sitä pitkään toisenkuosiseksi muovimatoksi, mutta kun purimme lattian se osoittautuikin pelliksi.


Tähän huoneeseen oli jo tapettimalli valittuna, mutta valitettavasti onnistuin taas valitsemaan jo lopetetun tapetin ja vaikka viimeksi kävi hyvä tuuri, nyt ei. Tapettia ei ole eikä tule enää ja olemme sen osalta siis alussa. Nyt en yhtään tiedä mitä tänne tulee, mutta toivottavasti se selkiää ennemmin tai myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti