tiistai 26. huhtikuuta 2016

Ei nyt oikein lähde tää kevät (ja remontti)



Silloin kun odottaa lämpöä ja kevättä kuin kuuta nousevaa on kovin vaikea löytää positiivista sanottavaa näistä maisemista, jotka maanantaina kohtasi ulos mennessään. Suurin osa on sentään nyt mennyttä, mutta silti edelleen on aivan liikaa lunta huhtikuun loppuun. Aivan liikaa lunta. Sunnuntai- iltana kun meillä alkoi sataa nyrkin kokoisa lumihiutaleita oli kohtuullisen epätodellinen olo, minä olen maaliskuusta tsempannut itse'ni eteenpäin ajatellen kevättä, aurinkoa, lämpöä, energiaa. Sitä että luontokin erää talviunestaan ja voi huutaa selvisin, itse voisin tehdä samoin. Jos se kevät vaan nyt saisi sen yliotteen.



Vessa ja kuistiremppa seisoo paikallaan, maalivärejä on pohdittu tapetin kanssa rinnakkain, on kyseenalaistettu kauan käytössä olleet maalit ja tehdas, pohdittu uusia, mutta ei pysty tekemään päätöstä kun ei pääse hommiin. 

Auto saatiin sentään katsastuskuntoon, siitä meni uusiksi ovet, lisäksi paikkoja sai hitsailla niin kylkiin, lokasuojaan kuin peräänkin. Jarrut piti taas katsoa uudestaa, tuntuu olevan joka katsastuksessa ongelmana ja hännänhuippuna, huonot tuulilasinpyykijät??? Auto on ollut projektina jo vuosia, aina korjattu reikä sieltä, toinen täältä. Ruoste on täplittänyt peltejä koko ajan enenevässä määrin. Nyt alkaa olla peltejä korjailtu siihen pisteeseen, että kun lavan kyljet saadaan kotiin ja paikoilleen asennettua siirrytään pohjatöihin ja uudelleenmaalaukseen. Kun vaan raaskisi ottaa pois liikenteestä, että voisi kunnolla tehdä. Mutta kun remppatarpeitakin pitäisi kuljettaa. Voi olla että hoidetaan talo kondikseen tältä kesältä ja pohditaan maalauksia talvella. Hommia piisaisi kun olisi energiaa ja aikaa... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti