keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Villaa


Syksy toi taas koti- illat ja neulomisen. Panta itselle lämmikkeeksi. Noro kyreon socklankaa oli hassu nöttönen jäljellä. Aloitin pipoa mutta koska ei riittänyt tuli panta, aika kiva.


Kirjastosta lainasin klompelompe kirjan, varmaan sen ensimmäisen. Mitä ihania ohjeita koko kirja täynnä, nyt jo hirvittää, jos se pitääkin palauttaa heti ensi kuussa. Oli tosi vaikea valita mitä tekisin, halusin tehdä jotain mihin ei tarvitse ostaa lankaa, nopea ja käyttöön tuleva. Valkkasin tämän hupun, keskimmäinen tyttö sen halusi itselleen vaikka pienin nyt mallina onkin. Ihana malli, sinne alle sopii tarvittaessa pipo, tai sitten voi käyttää tallaisena esim kauppaan mennessä. Korvat tyttö halusi siihen lisää, ne ei olleet ohjeessa. Lanka oli jotain Viking naturgarnia kaapin kätköistä, ostin sen joskus kontista sellaisessa lankasäkissä, 250grammaa meni. Haluan tehdä vielä toiselle tytölle ja itselleni samanlaiset, mutta niihin ei nyt lankavarasto taivu niin siirryin hetkeksi toiseen ohjeeseen.



Uusi herkku, kanat munii taas hyvin ja piti aloittaa munahävitys. Munia, kookosmaitoa, pinaattia fetaa ja paljon sipulia. Kaikki sekaisin ja uuniin 200, hyvää.


Metsäretken väriterapiaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti