keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Lastenkamari

 

Mööbleerasin lastenkamarissa. Tytöillä oli lelut sellaisessa 50 luvun laatikostossa ja se oli vähän hankala, koska laatikot kulkivat huonosti ja olivat kovin matalat. Huone oli myös kovin täynnä ja tunkkainen ja lopulta saatiin tehtyä päätöksiä huonekalujen suhteen. 

Hain autotallista tämän ystäväni vanhan keittiökaapin jonka sain kun he remontoivat keittiötään. Laitoimme sen seinään, javaihdoimme nupit. Kaapin takana on rimat jotta siellä kiertää ilma kaapin pysyessä irti seinästä. Se estää kastepisteen muodostumista seinän lämpimälle puolelle. Tauluhyllyt tuohon keittiön vastaiselle seinälle ja askartelupöytä tytöille. Meillä on aikaansaavia lapsia askartelun saralla ja tämä vanha keittiönpöytämme on ollut oikein oivallinen heidän askarteluihin ja värittämisiinsä. Noi ikean pikkulaatikostot on tarkoitus vielä kiinnittää seinään ja käydä katsomassa onko niitä vielä saatavilla samanlaisia, tuohon mahtuisi kolmas ja ne nielee hyvin askartelumateriaalia.
Kaappin mahtui tosi kivasti tuollaisia muovilaatikoita joihin laitoin lelut ja osan askartelutarvikkeista. Alla olevat huonekalut päätettiin pistää kiertoon. Pöydän ostin vasta kesällä, mutta ei se oikein löytänyt meiltä paikkaansa, toivottavasti uudessa kodissa löytää. Lipasto on miehen entisöimä ja se saa hetken mietinnän ajan asua vielä eteisessä ja vintillä mutta tästä huoneesta se saa häädön.Kuvaan koko huoneen kun saan nämä ylimääräiset sieltä pois.
Ihana ihana jouluruusu kukkii jo kukkapenkissä. Kesä tulossa...

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana talo teillä ja toteutunut unelma! ☺ Eksyin blogiisi ja tänne on kyllä tultava uudelleen lueskelemaan lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito kaunis =) Unelma todella, vieläkään ei itse aina usko todeksi. Tervetuloa uudelleen.

      Poista